حاج حسین سیب سرخی | علی سوختم برات ای جون زهرا (صوتی)


مراســم عـزادارى ايام فاطميه
هيأت روضه العباس ( عليه السلام )

شنبه ٢٠دي ١٣٩٩


+ 
10

- 
0

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • قال الامام الصادق علیه السلام :

    « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَهَ ع فَقَد ذَکَرَ اللَهَ الذِکرَ الکَثِیر
    ،(معانی الاخبار/۱۹۳)

    اسناد شیعی و سنی در مورد تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها :
    مجلسي، محمد باقر، بحار الانوار، چاپ بيروت، ج43، ص85 .
    من لا یحضره الفقیه، ص ۶۷ وصحیح بخارى، ج ۲، ص ۲۵۹
    ذخائر العقبى، ص ۴۹ و حلیه الأصابه، ج ۲، ص ۴۱. – مسند حنبل، ج ۱، ص ۱۰۶ و الاصابه، ج ۴، ص ۳۷۹ ./

    امام باقر (علیه السلام) فرمودند :
    《 هر کس تسبیح حضرت زهرا را به جای آورد و سپس استغفار کند،مورد مغفرت است ؛ زیرا تسبیح زهرا (ع) گر چه صد ذکر در زبان است، ولی هزار بار ترازوی اعمال انسان را سنگین‏‌تر می‏‌کند و شیطان را می‏‌راند و خداوند بخشایشگر را خشنود می‏‌سازد. – من سبح تسبیح الزهراء ثم استغفر غفر له، و هی مائه باللسان و ألف فی المیزان، و یطرد الشیطان، و یرضی الرحمن.》(ثواب الاعمال/۱۹۶)

    به نقل مشایخ ثلاثه حدیث، یعنی ؛ کلینی ، صدوق ، طوسی؛ امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
    « ما فرزندان مان را همانگونه که به امر فرا میخوانیم به تسبیح فاطمه دعوتشان میکنیم . به آن پیوسته مرتبط باشید و کسانیکه پیوندی با این تسبیح ندارند نگون بخت اند.

    یا أبا هارون إنّا نأمر صبیاننا بتسبیح فاطمه علیها السلام کما نأمرهم بالصلاه، فالزمه فإنّه لم یلزمه عَبْدٌ فَشَقِیَ »(وسائل، ج‏۶ص ۴۴۱)

  • مهمان 99/10/29 ساعت 11:27

    انجام چه تسبیحاتی ما را به عذاب الهی ابدی دچار می سازد؟
    ---
    تسبیحاتی که بنام حضرت زهرا (س) ثبت گردیده اند و ما بیشتر در پایان نماز انجام می دهیم و بیشتر خوانده های ما در هر نماز ، اگر ما به هشدارهای آشکار قرآن کریم در باره ی هلاکت بار بودن سهیم سازی بندگان مقرب و اولیاء الله در ویژگیهای فراطبیعی منحصر به خداوند با اصرار توجه نکنیم و بر پیروی از این بی توجهی پیوسته لجاجت ورزیم ؛ همه ی این تسبیحات و همه ی خوانده های ما در هر نماز دروغ به پای ما ثبت می شوند و این دروغ مارا بحکم خداوند در این هشدارها به عذاب الهی ابدی بخشش ناپذیر در قیامت دچار خواهد ساخت .
    یاد آوری پیوسته حقیقت علل دچار شدن بشر به این عذاب الهی و پایبندی به ضروت تاکید بر چگونگی پرهیز از انحرافهایی که ما را به این عذاب الهی دچار می کنند ؛ مهم ترین و مقدم ترین وظیفه ی پیامبر گونه ی دین شناسان است ؛ و غفلت دین شناسان از انجام این وظیفه که فرایند آن گمراهی دین داران و تباه شدن دین داری آنان است ، بی تردید دین شناسان غافل از این وظیفه را در عذاب الهی گمراهان سهیم می سازد.
    دین آموزی نباید تنها به یاد آوری رفتارهای ثواب آفرین به دین داران منحصر گردد ؛ بلکه باید همراه با این یاد آوری ، با پیروی از روش دین آموزی قرآن ، عذاب الهی گناه کبیره ی غفلت از هشدارهای قرآنی خداوند و عذاب بی توجهی به این هشدارها نیز پیوسته با باز نمودن فلسفه ی قرآنی این هشدارها که در سر تا سر قرآن آمده است ، یاد آوری شود.