زندگی پس از زندگی | فصل دوم | قسمت بیست و دوم


این قسمت: اسیر آزاد
تجربه‌گر : آقای مهدی معماریان

پخش: چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۸:۲۵

ویژه برنامه افطار شبکه ۴

هر شب در ماه مبارک رمضان
ساعت پخش: حوالی ۱۸:۲۵
بازپخش روز بعد : حوالی ۲۰ :‌۱۳ ظهر


+ 
14

- 
2

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • دست رسی به حقایق غیر قرآنی پس از مرگ در توان بشر نیست
    ---
    سخن بشر از رخدادهای غیر قرآنی پس از مرگ بیش از آنچه که توسط وحی تحریف نشده ی الهی در قرآن فاش شده است گزافه گویی و سنگ اندازی در چاه است.
    خداوند با این که داشتن توان فاش سازی هر حقیقتی از حقایق فرا طبیعی نهفته را به بشر اعلام کرده : « وَإِنَّا عَلَى أَنْ نُرِيَكَ مَا نَعِدُهُمْ لَقَادِرُونَ » ﴿ آیه ۹۵ سوره مؤمنون ﴾ ؛ ولی هیچ وعده ای نداده است بیش از آنچه که از این حقایق فرا طبیعی را در قرآن فاش کرده است ؛ حقایق بیشتری را به بشر در دنیا فاش خواهد کرد.
    خداوند یگانه دانای مطلق پیگیری حقایق فرا طبیعی نهفته را در خطاب به پیامبر اسلام در قرآن منع کرده و این پیگیری را مسئولیت آفرین اعلام نموده است: « وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا . » ﴿ آیه ۳۶ سوره اسراء ﴾ .
    این منع قرآنی آشکار ؛ تاکید می کند هر گونه پیگیری در باره ی حقایق فراطیعی که در قرآن ثابت نشده اند در توان بشر نیست و بحکم شرع بعلت امکان دخیل شدن القاءات شیطانی در آن حرام است « وَكَذَلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْإِنْسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا وَلَوْ شَاءَ رَبُّكَ مَا فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَمَا يَفْتَرُونَ . وَلِتَصْغَى إِلَيْهِ أَفْئِدَةُ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ وَلِيَرْضَوْهُ وَلِيَقْتَرِفُوا مَا هُمْ مُقْتَرِفُونَ » ﴿ آیات ۱۱۲ و ۱۱۳ سوره أنعام ﴾.

  • مراسم دعا و نیایش را از رواج آثار منفور ترین گناه پاک سازی کنیم
    ---
    همه ی قرآن شناسان می دانند خداوند در آیات قرآن کریم در سر تا سر این کتاب آسمانی شرک را منفور ترین رفتار نابخشودنی و بزرگ ترین گناه معرفی کرده و به بشر با شرح و تفصیل رسا و گویا و با دلایل انکار ناپذیر اتمام حجت کرده است: « وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ يَعِظُهُ يَا بُنَيَّ لَا تُشْرِكْ بِاللَّهِ إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ » ﴿ آیه ۱۳ سوره لقمان ﴾
    و همچنان: « إِنَّ اللَّهَ لَا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا » ﴿ آیه ۴۸ سوره نساء ﴾
    آیات قرآنی بگونه ای آشکار و غیر قابل تردید پنداشت وجود توان فرا طبیعی همیشگی نزد بندگان مقرب و سایر آفریدگان و سهیم ساختن این بندگان و آفریدگان را با خداوند در این توان فرا طبیعی که منحصر به یگانه ذات اقدس او است ؛ بد ترین تجاوز به حق خداوند دانسته اند.
    خداوند در قرآن کریم نسبت به مجازات ابدی و نابخشودنی گرفتار شدن به این پنداشت حتی به پیامبران و سایر بندگان مقرب بر زبان آنان و به بشر آشکار هشدار داده است: « وَلَقَدْ أُوحِيَ إِلَيْكَ وَإِلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكَ لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ » ﴿ آیه ۶۵ سوره زمر ﴾
    و همچنان« قُلْ تَعَالَوْا أَتْلُ مَا حَرَّمَ رَبُّكُمْ عَلَيْكُمْ أَلَّا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا و......ذَلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ » ﴿ آیه ۱۵۱ سوره أنعام ﴾
    و همچنان: « ... وَقَالَ الْمَسِيحُ يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اعْبُدُوا اللَّهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ إِنَّهُ مَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ حَرَّمَ اللَّهُ عَلَيْهِ الْجَنَّةَ وَمَأْوَاهُ النَّارُ وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصَارٍ » ﴿ آیه ۷۲ سوره مائده ﴾.
    قرآن کریم در بسیاری از آیات در هشدارهای خود حتی به پیامبران و بندگان صالح ؛ گرفتار شدن به این پنداشت را ، که با بد ترین نیرنگهاو فریبهای شیطان پلید پیوسته توسط انواع گوناگون شیادان دین فروش و مذهب فروش به ذهن بشر القا و تزریق می شود ؛ تباه کننده ی دین داری حاصل عمر بشر دانسته است: « قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا . الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا . أُولَئِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا بِآيَاتِ رَبِّهِمْ وَلِقَائِهِ فَحَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَلَا نُقِيمُ لَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَزْنًا . ذَلِكَ جَزَاؤُهُمْ جَهَنَّمُ بِمَا كَفَرُوا وَاتَّخَذُوا آيَاتِي وَرُسُلِي هُزُوًا ﴾ ﴿ آیات ۱۰۳ تا ۱۰۶ سوره کهف ﴾.
    گرفتار شدن اکثریت مطلق بشر به این پنداشت اوج عملی شدن سوگند پلید شیطان به گمراه کردن اکثریت مطلق بشر را می رساند: « قَالَ فَبِمَا أَغْوَيْتَنِي لَأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَكَ الْمُسْتَقِيمَ . ثُمَّ لَآتِيَنَّهُمْ مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَيْمَانِهِمْ وَعَنْ شَمَائِلِهِمْ وَلَا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ ﴿ آیات ۱۶ و ۱۷ سوره أعراف ﴾
    وهمچنان: « قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ » ﴿ آیه ۸۲ سوره ص ﴾
    و همچنان: « قَالَ رَبِّ بِمَا أَغْوَيْتَنِي لَأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَلَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ » ﴿ آیه ۳۹ سوره حجر ﴾.
    دین شناسان و مذهب شناسان قرآن شناس در مقابل این همه هشدارهای الهی و در مقابل سوگند پلید شیطان به گمراه کردن همه ی بندگان خدا ؛ با بزرگ ترین امتحان الهی رو به رو هستند.
    این امتحان الهی اقتضا می کند که دین شناسان و مذهب شناسان ببیند و بسنجند و برای آنان ثابت شود به خطیر ترین مسئولیت و وظیفه ی خویش که تلاش پیوسته برای مصون نگه داشتن دین داری و مذهب داری بشر از انحراف و گمراهی و از تباهی است چگونه و تا چه اندازه برای کسب رضای خدا عمل کرده اند: « وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » ﴿ آیه ۱۲۲ سوره توبه ﴾ .
    برای این قشر که متولی آموزش و تبلیغ دین است باید محرز شود تا چه اندازه مردم دین دار را در جریان هشدارهای قرآن و ترفندهای پلید گمراه کننده ی شیطان لعین قرار داده اند؟؟؟!!!
    این قشر باید ثابت کند به مسئولیت و وظیفه ی خطیرآگاه سازی این مردم ، برای مصون نگه داشتن حاصل عمر دین داری و مذهب داری آنان از تباهی و نابودی ، با گوشزد پیوسته این هشدارهای الهی و ترفندهای شیطانی به مردم تا چه اندازه عالمانه و سازمان یافته و روشمند و ضابطه مند ؛ خدا پسندانه انجام وظیفه کرده است؟؟؟!!!
    این حقیقت قرآنی آشکار باید همیشه آویزه ی گوش فقهای شرع و همه ی بندگان باشد که خداوندبه هیچ پیامبری بجز تبلیغ وحی الهی ، که بارها در قرآن تکرار شده است ؛ هیچ حقی را برای ابتکار هیچ حکم و اعتقاد جدیدی بنام دین و مذهب نداده است و بنا بر این سایر بندگان نیز چنین حقی را ندارند.
    خداوند یگانه حکیم مطلق جهان آفرینش در باره حل و فصل مسائل دنیوی که در زمانها و مکانهای گونانگون تغییر پذیرند به پیامبر اجازه مشورت با پیروان را داده است و مصادیق این حل فصل مشورتی مسائل دنیوی هرگز بمعنای حکم ثابت دین نیستند.
    آثار دین زدای شرک و سهیم سازی بندگان مقرب با خداوند یکتا در دعا و نیایش و نمازها و سایر عبادتها متاسفانه در اکثر مراسم دینی مذاهب اسلامی بی پروا و با جهل به هشدارهای فراوان محکم و مفصل قرآن بی تردید رواج دارند.
    وظیفه ی دین شناسان است چناچه به رضای خدا نیازمند اند پیوسته به آگاه سازی مردم در این زمینه بپردازند و حاصل یک عمر دین داری و مذهب داری مردم را از سرنوشت شوم تباهی و نابودی با آگاه سازی پیوسته ی مردم به هشدارهای قرآن محض رضای خدا نجات دهند.