سخنان حضرت آیت الله بهجت رحمت الله علیه ...


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلسَّلامُ عَلَیکمْ یا اَهْلَ بَیتِ النُّبُوَّة

سخنان حضرت آیت الله بهجت رحمت الله علیه ...
منبع ...:
https://t.me/fazylatha
وبلاگ (مشاهده ...):
http://qaem14.blog.ir

استفاده از کلیه مطالب با ذکر صلوات آزاد است
سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام، هدیه به ساحت مقدس حضرت زهراء سلام الله علیها، ائمه اطهار علیهم السلام، امام خامنه ای حفظه الله تعالی و ارواح طیبه شهداء صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم


+ 
19

- 
0

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • مبلغان دین و مذهب چه می کنند؟؟؟!!!
    ---
    مبلغان قرآن شناس پارسا باید از گرفتار شدن به گناه کبره ی نابخشودنی استفاده ابزاری از قران و از دین خدا و مذهب اهل بیت پیامبر شدیدا پرهیز کنند!!!
    کتمان هشدارهای فراوان قرآن در تبلیغ برای دین و مذهب و آموزش چگونگی دین داری و مذهب داری ؛ بی تردید بنفع دین فروشان مذهب فروش تمام می شود و مردم متدین نا آگاه را در منجلاب گمراهی با من در آوردیها و خرافات و جعلیات دین زدای ضد قرآن و عقل بی دفاع و بی هیچ گونه روشنگری رها می کند.
    چگونه دانشمند متدین می تواند جرئت کند بی پروا از پیامدهای شوم دنیوی و اخروی این گتمان ضد قرآن و عقل ؛ گناهان مخاطبان خود در کج روی و انحراف از دین و مذهب را بی هراس از خشم خانمان بر افکن خداوند به دوش بکشد.
    شواهد بسیار ثابت می کنند که کتمان قرآن ستیز و منطق گریز رایج ضد محکمات قرآن و عقل که در تبلیغ آمیخته با من در آوردیها و خرافات و جعلیات برای زندگی شخصی بندگان مقرب انجام می گیرد و میان سطوح مختلف مبلغان مذهب رایج است ؛ متاسفانه هیچ حیثیت و آبروی علمی قابل دفاعی برای مذهب اهل بیت مظلوم پیامبر در جهان اسلام باقی نگذاشته است.
    خدا پسندانه این است که مبلغان دین و مذهب با الهام گیری از روشنگریهای انسان ساز شناختهای محکم و مفصل فرهنگ دین داری و مذهب داری قرآنی که تمام سوره های قرآن را فرا گرفته اند؛ برای مصون نگه داشتن دین داری و مذهب داری مردم از هرگونه انحراف و کج روی و از تباه شدن ، پیوسته به ترویج این شناختهای توحیدی سرشت نشین بپردازند.
    مبلغان دین و مذهب بایدهمیشه تلاش کنند رهنمودهای حیات بخش و سرنوشت ساز قرآن ؛ این تنها کتاب تحریف نشده ی هدایت آسمانی را که برای هدایت همه بشریت از جانب خداوند ارسال گردیده است محض رضای خدا از گوشه های انزوا و غفلت و از زندانی شدن در گوشه های تنگ خرافی بی بازده عزا و عروسی و فال گیری و ختم و شگون شناسی بیرون بیاورند.
    مبلغان دین و مذهب وظیفه دارند رهنمودهای سازنده ی رسا و گویای شناختهای قرآن را به میان توده های متدین مردم بیاورند و شخصیت پردازی غیر علمی بی بازده را به تبلیغ خدا پسندانه علمی روشنگریهای انسان ساز شناختهای قرآن تبدیل کنند.
    با تاکیدهای فراوان قرآن تعیین احکام و اعتقادات دین مبین اسلام و مذهب تشیع توحیدی علوی بحکم خداوند ؛ منحصر به قرآن است و بحکم خداوندهیچ آفریده ای را در این تعیین نیز هیچ سهم و حقی نیست.
    مهم ترین وظیفه ی دینی پیامبر (ص) و ائمه (ع) از اهل بیت مطهر آن حضرت و سایر بندگان مقرب و مراجع دین شناسی بحکم قرآن ؛ در آموزش و تبلیغ بی کاست و بی فزونی آین احکام و اعتقادات و در پاس داری از این احکام و اعتقادات در مقابل تحریفگریهای انواع شیادان دین و مذهب فروش و در مبارزه ی عالمانه ی بی امان علیه تحریف گریهای سایر دشمنان دین و مذهب از طاغوتان و مستکبران و صهیونیستها و مزدوران این دشمنان ؛ منحصر گردیده است.
    از این حقیقت نباید غفلت کرد که دین خدا با احکام و اعتقادات هدایت گر انسان ساز قرآن اصالتا برای شناساندن آثار عظمت جهان شمول بی مانند یگانه ذات اقدس خداوند در جهان آفرینش و برای شناسندن ویژگیهای منحصر به این یگانه ذات اقدس ارسال گردیده است.
    هیچ دستور الهی در قرآن برای تبلیغ شخصیت بندگان مقرب یا تزکیه ی (( مطلق )) این شخصیت که حقابق درونی آن توسط هیچ آفریده ای کاوش پذیر نیست بگونه ای که تمام ویژگیهای این شخصیت را فرا گیرد نیامده است .
    چنان که با اصول استدلال عقلی نیز نمی توان وجود چنین جایگاه تبلیغی را استنباط کرد و به اثبات رساند.
    با رجوع به تمامی آیات پیامبر شناسی قرآن و غور آگاهانه در این آیات و در نقدها و گوشزدهایی که خداوند در قرآن متوجه پیامبران خود نموده است حقیقت غفلت ناپذیر فوق برای هر عقل سلیمی آشکار می گردد.

  • راز پیروزی و شکست و موفقیت و ناکامی بشر در چیست؟
    ---
    منبع حقیقی تامین و تضمین همه ی نیازهای بنیادین زندگی بشر در همه عرصه های زندگی خداوند آفریدگار جهان هستی است .
    بشر با حس تجربی خود در یافته است دست رسی او به همه خیرها در زندگی خود بدون استفاده بهینه از انواع آفریده های موجود در جهان هستی ؛ این نیازها تامین و تضمین نمی شوند.
    بشر با کمک سرشت خود یقین پیدا کرده است رسیدن به این استفاده بهینه در حد ایدآل مطلوب و بی نقص تنها با دانش و توان فردی و اجتماعی ناچیز وناقص او امکان پذیر نیست.
    بشر در تلاش برای رسیدن به استفاده بهینه از انواع آفریده ها برای تامین و تضمین نیازهای زندگی فردی و اجتماعی خود با دانش و توان ناچیز و ناقص خود اگر مؤمن نباشد نقش خدا و کمک اورا نادیده می گیرد و با ریسک بدنبال شکار فرصتها می رود.
    بشر با عقل تحلیل گر خود در یافته است در عرصه ی آکنده از مجهول فرصتها هیچ تضمینی برای رسیدن او به موفقیت و پیروزی کامل وجود ندارد.
    خداوند با وحی خود به پیامبران به بشر گوشزد کرده است که بعلاوه ی تلاش پاک و مشروع بشر ؛ تنهاراه موفقیت و پیروزی برای تامین و تضمین نیازها در همه عرصه های زندگی توکل به علم و حکمت جهان شمول یگانه ذات اقدس او است که تنها منبع بی نقص تامین و تضمین همه نیازها در همه ی زمینه های زندگی است.
    اگر بشر به نقش بی جایگزین یگانه ذات اقدس خداوند در اداره ی بی نقص جهان آفرینش ایمان داشته باشد برای تامین سالم و مطلوب همه ی نیازهای فردی و اجتماعی خود با تلاش ؛ همیشه از علم و حکمت جهان شمول خداوند استمداد می طلبد و با تلاش بشری ناچیز خود تنها به خداوند که همه ی خیرهای جهان هستی را در اختیار خود دارد توکل می کند واز او استمداد می طلبد.
    أما اگر بشر به هر دلیلی این توکل و استمداد را نا دیده بگیرد و به آن بی تفاوت باشد و تنها به دانش و توان ناچیز ناقص خود مغرور شود همیشه در مشکلات تامین نیازهای خود با دشواریها رو به رو خواهد شد و هیچ تقلا و دست و پا زدنی اورا به موفقیت و پیروزی سالم مطلوب نخواهد رساند.
    بشر با دوری از خداوند و با نادیده گرفتن نقش بی بدیل یگانه ذات اقدس او اگر تنها به هوش و زرنگی ناقص و ناچیز خود تکیه کند و به این هوش و زرنگی مغرور شود همیشه تا پایان عمر با طوفان مشکلات روز افزون رو به رو خواهد بود و همیشه زندگی پر تلاطمی خواهد داشت و دیر یا زود در نهایت در این طوفان متلاطم غرق خواهد شد.

  • سکوت رایج مراجع دین شناسی فرا روی انتقادها و شبهات نشانه ی چیست؟؟؟!!!
    ---
    در رسانه های همگانی انتقادها وشبهات مستدل و مستند روز مره ی بسیاری علیه اعتقادهای غیر قرآنی دیده می شوند ولی متاسفانه اکثریت مراجع دین شناسی و صاحبان موضوعات و مقالات دینی و مذهبی مطرح مورد نقد و شبهه ، که بی تردید دفاع از دین و مذهب و از موضوعات و مقالات ذی ربط مهم ترین وظیفه ی آنان است ، زحمت پاسخ دادن مستدل و مستند به این انتقادها و شبهات را به خود نمی دهند و مردم متدین را در مقابل این انتقادها وشبهات خطیر سر در گم و در حالت تزلزل نسبت به اعتقادهای دینی و مذهبی خود رها می کنند.
    براستی سکوت و بی تفاوتی تقریبا همیشگی مراجع دین شناسی ، که اکثریت مطلق آنان از وجوهات شرعی مردم و ازبیت المال به نیازهای زندگی و علمی خود می رسند ، بجز پاسخ و روشنگری در دفاع از حقانیت دین و مذهب در مقابل چنین انتقادها و شبهات منطقی خطیر که اعتقادات غیر قرآنی دین و مذهب و شیوه های دین داراری و مذهب داری مردم را با دلایل قرآنی و عقلی زیر سئوال می برند و این اعتقادها و شیوه ها را تباه و نابود کننده ی دین داری و مذهب داری توده های بی شمار مردم متدین قلم داد می کنند ؛ چیست؟؟؟!!!
    صدها سئوال منطفی خطیر بطور روز مره از جانب دانشمندان متدین و غیر متدین خرد گرا نسبت به علت چنین سکوت و بی تفاوتی مراجع دین شناسی و نسبت به مسئولیت این مراجع در قبال دین و مذهب مطرح می شوند که در بی پاسخ ماندن آنها مآل و سرانجام دین و مذهب و دین داری و مذهب داری مردم بجز تباهی و نابودی و بی دینی و لا مذهبی و بیزار شدن از دین و مذهب چیز دیگری نمی توان یافت؟؟؟!!!
    آیا وظیفه ی علمی دینی و مذهبی مراجع دین شناسی وجود همیشگی میان مردم برای پاسخ گویی و روشنگری نسبت به این گونه سئوالهای خطیر سرنوشت ساز و زدودن من در آوردیها و خرافات و جعلیات دین زدای ضد قرآن و عقل از دین و مذهب است ؛ یا نشستن در خانه در انتظار دست بوسی ارباب رجوع و دریافت وجوهات شرعی از آنان است؟؟؟!!!
    براستی وظیفه و مسئولیت مراجع دین شناسی در مقابل حدیث مستفیض: « إِذَا ظَهَرَتِ اَلْبِدَعُ فِي أُمَّتِي فَلْيُظْهِرِ اَلْعَالِمُ عِلْمَهُ فَمَنْ لَمْ يَفْعَلْ فَعَلَيْهِ لَعْنَةُ اَللَّهِ » چیست؟؟؟!!!
    آیا قرآن کریم بویژه در سوره ها و آیاتی که در مکه در وحی از جانب خداوند بر پیامبر اسلام (ص) فرود آمدند مهم ترین وظیفه ی پیامبر را زدودن بدعتها و من در آوردیها و خرافات و جعلیات بشری از دین داری مردم تعیین نکرده است؟؟؟!!!

  • آقایان در مخالفت با محکمات قرآن چه جرئتی از خود نشان می دهند؟؟؟!!!
    ---
    خدا رحم کند آقای بهجت و یک اکثریتی از مراجع دین شناسی ما را که در معرفی بندگان خدا بداشتن قدرتهای فرا طبیعی منحصر به خدا ؛ قرنها است چنین جرئت بی نظیر تباه کننده ای را از خود نشان می دهند ، در حالی که خداوند در محکمات قرآن وجود چنین قدرتهایی را حتی نزد پیامبران خود آشکارا نفی کرده است ، و چه هشدارهای شدید بسیاری را در محکمات مفصل انکار ناپذیر آیات خود در سرتا سر قرآن در باره ی گرفتار شدن به چنین جرئت کناه آفرین تباه کننده ای را به بشر غافل فراوان داده است (؟؟؟!!!) :
    بخوانید این آیات قرانی را: « قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يُفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يُوحَى إِلَيَّ وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ » ﴿ آیه ۹ سوره احقاف ﴾
    وهمچنان : « قُلْ لَا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ وَلَوْ كُنْتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ » ﴿ آیه ۱۸۸ سوره أعراف ﴾
    و همچنان: « قُلْ إِنِّي لَا أَمْلِكُ لَكُمْ ضَرًّا وَلَا رَشَدًا . قُلْ إِنِّي لَنْ يُجِيرَنِي مِنَ اللَّهِ أَحَدٌ وَلَنْ أَجِدَ مِنْ دُونِهِ مُلْتَحَدًا » ﴿ آیات ۲۱ و ۲۲ سوره جن ﴾
    و همچنان: « قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا » ﴿ آیه ۱۱۰ سوره کهف ﴾
    و همچنان: « قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَاسْتَقِيمُوا إِلَيْهِ وَاسْتَغْفِرُوهُ وَوَيْلٌ لِلْمُشْرِكِينَ » ﴿ آیه ۶ سوره فصلت ﴾
    و همچنان: « قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَنْدَادًا ذَلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ » ﴿ آیه ۹ سوره فصلت ﴾
    و همچنان: « قَالَتْ لَهُمْ رُسُلُهُمْ إِنْ نَحْنُ إِلَّا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ يَمُنُّ عَلَى مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَمَا كَانَ لَنَا أَنْ نَأْتِيَكُمْ بِسُلْطَانٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » ﴿آیه ۱۱ سوره ابراهیم﴾
    و همچنان: « أَوْ يَكُونَ لَكَ بَيْتٌ مِنْ زُخْرُفٍ أَوْ تَرْقَى فِي السَّمَاءِ وَلَنْ نُؤْمِنَ لِرُقِيِّكَ حَتَّى تُنَزِّلَ عَلَيْنَا كِتَابًا نَقْرَؤُهُ قُلْ سُبْحَانَ رَبِّي هَلْ كُنْتُ إِلَّا بَشَرًا رَسُولًا » ﴿ آیه ۹۳ سوره إسراء ﴾
    و همچنان: « مَا كَانَ لِبَشَرٍ أَنْ يُؤْتِيَهُ اللَّهُ الْكِتَابَ وَالْحُكْمَ وَالنُّبُوَّةَ ثُمَّ يَقُولَ لِلنَّاسِ كُونُوا عِبَادًا لِي مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَكِنْ كُونُوا رَبَّانِيِّينَ بِمَا كُنْتُمْ تُعَلِّمُونَ الْكِتَابَ وَبِمَا كُنْتُمْ تَدْرُسُونَ » ﴿ آیه ۷۹ سوره آل عمران ﴾
    و همچنان: « أَلَا لِلَّهِ الدِّينُ الْخَالِصُ وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ أَوْلِيَاءَ مَا نَعْبُدُهُمْ إِلَّا لِيُقَرِّبُونَا إِلَى اللَّهِ زُلْفَى إِنَّ اللَّهَ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ فِي مَا هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ » ﴿ آیه ۳ سوره زمر ﴾
    و همچنان : « إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا وَأَصْلَحُوا وَاعْتَصَمُوا بِاللَّهِ وَأَخْلَصُوا دِينَهُمْ لِلَّهِ فَأُولَئِكَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ وَسَوْفَ يُؤْتِ اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ أَجْرًا عَظِيمًا » ﴿ آیه ۱۴۶ سوره نساء ﴾
    و همچنان: « قُلْ أَمَرَ رَبِّي بِالْقِسْطِ وَأَقِيمُوا وُجُوهَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَادْعُوهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ كَمَا بَدَأَكُمْ تَعُودُونَ » ﴿ آیه ۲۹ سوره أعراف ﴾
    وهمچنان: « وَمَا أُمِرُوا إِلَّا لِيَعْبُدُوا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ حُنَفَاءَ وَيُقِيمُوا الصَّلَاةَ وَيُؤْتُوا الزَّكَاةَ وَذَلِكَ دِينُ الْقَيِّمَةِ » ﴿ آیه ۵ سوره بینه ﴾ و بسیاری آز آیات و نویدها و هشدارهای قرآنی دیگری که در شناختهای گوناگون قرآن کریم برای آگاهی بشر شیوه تجاوز ناپذیر دین داری و مذهب داری خدا پسندانه و حد و مرزها و باید و نبایدهای این شیوه را تعیین کرده اند.