حوزه علمیه پاسدار مکتب اسلام


بخشی از خطبه های نماز جمعه 18 اسفندماه شهرستان ساوه درباره حوزه علمیه پاسدار مکتب اسلام
https://telegram.me/joinchat/AAAAAED2I9RwgafSn0eGe


+ 
0

- 
0

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • سکوت بهت آور و بی توجیه دین شناسان
    ---
    سکوت بهت آور سطوح مختلف دین شناسان بر نظرات انتقادی که در باره ی دین داری و مذهب داری جامعه در سایتهای رسانه های عمومی با شبهات بی شمار بطور روز مره مطرح می شوند و عدم اقدام دین شناسان به پاسخ و روشن گری در این زمینه ها ، برداشتهای بسی ناخوشایند از طرز برخورد متولیان تبلیغ دین و مذهب با چنین نظرات خطیر شبهه آلود و بی تفاوتی آنان نسبت به دین داری مردم را تداعی می کند.
    دین شناسان نیک می دانند با انقلاب عظیم جهانی که در زمینه اطلاع رسانی جوامع مسلمان را در می نوردد روزانه ده ها هزار شبهه ی درست و نا درست علیه دین و مذهب مطرح می گردند و برای حفظ تدین مردم پیوسته به پاسخهای مستدل و مستند بی شبهه و انکار ناپذیر نیاز مبرم دارند.
    اگر دین شناسان بعلت عدم آمادگی به پاسخ گویی یا هر علت دیگر خود را با سکوت بر این شبهات روز افزون از جوامع خویش جدا و منزوی سازند دانسته یا ندانسته این جوامع را بی تردید به سوی بی دینی و لا مذهبی سوق خواهند داد و مسئولیت پاسخ این گناه کبیره را با خود به قیامت یعنی به جایی که هیچ فرصت جبران نیست خواهند برد.
    همه ی ما نیک می دانیم در دوران انقلاب و فوران جهانی اطلاعات ، زمان پذیرفتن بی چون و چرای ایده ها و اندیشه های حیاتی زندگی برای مردم بنام احکام و اعتقادات دین و مذهب ، بعلت نهادینه شدن عادت پرسش گری در جوامع بشری ، سپری شده است و این وضعیت وجود همیشگی دین شناسان را در صحنه برای پاسخگویی بعنوان وظیفه و تکلیف الهی تخلف ناپذیر اقتضا می کند و غفلت و تخلف نسبت به این وظیفه ی خطیر در محضر خداوند توجیه منطقی نخواهد داشت.
    مردم با رواج پرسشگری که فرایند طبیعی آگاهیهای رسانه ای جهانگیر است دیگر با مراسم سوگ و خوشحالی و روضه خوانی که قرآن و عقل و منطق در آنها حاکم نباشد جذب دین و مذهب نمی شوند و اگر در زمینه ی دین آموزی ، انقلابی متناسب با این آگاهی رسانی تحقق نیابد ریزش دین گرایان از دین روز به روز فراگیر تر می شود.
    دین الهی را اگر آنچنان که خداوند در شناختهای فرهنگ اصیل دین داری قرآنی به بشر معرفی کرده با کمک اصول استدلال عقلی و با استدلالهای رسا و گویا و سرشت نشین پیوسته آموزش ندهیم و اگر با برنامه ریزیهای علمی ناسره های من در آوردی را از دین و مذهب جدا نکنیم ریزش انبوه دین گرایان ناگزیر فراگیر تر خواهد شد و هیچ دین شناسی در مقابل این ریزش بی مسئولیت نخواهد ماند.

  • آقا جان فهمیدیم. وا بده

  • مهمان 96/12/19 ساعت 17:21

    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
    ---
    حوزه های علمیه در هر جای دنیا آنگاه پاسدار راستین اسلام شناخته می شوند که همه ی آموزه های خود را که از منقولات غیر قرآنی به دست آورده با کمک اصول متین استدلال عقلی با سنجش و احراز درستی و همگنی و هماهنگی این آموزه ها با شناختها فرهنگ اصیل الهی دین داری قرآنی به جهان عرضه کنند و اجازه ندهند با دانش ناچیز ذهن ناتوان بشر آموزه های دینی و مذهبی آلوده و آمیخته با یافته ها و من در آوردیهای غیر قابل اثبات متضاد و متعارض با این شناختها عرضه شوند.
    متاسفانه رویه ی غیر علمی اخباری گری در رویکرد به منقولات غیر قرآنی نسنجیده منسوب به معصوم حوزه های علمیه ی اصول گرا را فرا گرفته و نقل مستقیم حدیث و روایت با نسبت به معصومان بدون ارائه ارزیابی علمی متن و سند که می باید با عرضه به قرآن و اصول علمی علوم حدیث انجام گیرد صرف نظر از درست و نادرست بودن آن بی پروا در سطوح حوزوی مختلف رواج یافته و چنین رویه ای بدون هیچکونه اعتراض آشکار و نهان از جانب دین شناسان ، آسان تر از آب خوردن شده ودلیل این ادعا رواج و ترویج پیوسته ی خرافات و من در آوردیهای بی سر و پای اثبات ناپدیر بنام دین و مذهب بی حساب و کتاب در همه ی رسانه های دست جمعی است.
    سهل انگاری نسلت به عرضه ی احادیث و روایات ارزیابی نشده ی ناهمگن با قرآن بنام معصومان قرنها است که جهان اسلام را دستخوش آز و چپاول و تجاوز و تخریب حاکمان خود کامه ی از خدا بی خبر و اربابان بیگانه ی سلطه جوی این حاکمان کرده است .
    جهان اسلام برای رسیدن به و حدت حیات آفرین در سایه دین مبین الهی نیازمند بازگشت به خرد گرایی برای پاک سازی دین و مذهب از منقولا فتنه بر انگیز و از من در آوردیهای بشری خرافه زای عقل ستیز و بازگشت به سرچشمه ی زلال و بی شائبه ی شناختهای سرشت نشین فرهنگ الهی اصیل و ناب دین داری قرآنی است.
    حوزه های علمیه که جویای وحدت اسلامی هستند می باید با عزم راسخ و همت و جدیت خدا پسندانه طلایه دار نهضت بازگشت به فرهنگ دیناری قرآنی باشند و با بذل تلاشهای خداپسندانه ی علمی نستوه بی وقفه دین و مذهب را از ناسره های منقولات غیر قرآنی و از افزوده های بشری ناهمگن و ناهماهنگ باقرآن و عقل پاک سازی کنند.