حاج مهدی رسولی | زیارت چیست؟


مهدی رسولی مداح اهل بیت(علیهم السلام) در مراسم عزاداری هیأت ثارالله زنجان از معنای زیارت گفت و نوحه ای در این خصوص خواند.


+ 
11

- 
0

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • تفاوت قرآنی میان مذهب رحمانی و مذهب شیطانی چیست؟
    ---
    خداوند در قرآن در آیه : « وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » ﴿ آیه ۱۲۲ سوره توبه ﴾ متولیان تبلیغ و آموزش دین یعنی دین شناسان را به آگاه شدن و فرا گرفتن حد و مرزها و بایدها و نبایدها و هشدارها و نویدهای شناختهای اصیل فرهنگ دین داری و مذهب داری وحی الهی ، که آخرین تجلی صادق آن قرآن مجید است ، فرا خوانده و از این متولیان خواسته که مردم را از انحراف و کج روی در این فرهنگ به هشدارهای الهی آگاه سازند شاید از انحراف و کج روی در دین پرهیز کنند. این روش و شیوه همان مذهب رحمانی دین است.
    همان گونه که خداوند در قرآن کریم بارها وظیفه ی پیامبر اسلام را در ابلاغ و تبلیغ و آموزش احکام و اعتقادات وحی الهی منحصر ساخته آن حضرت را از هرگونه ایجاد کاستی یا فزونی در این وحی سخت هشدار داده است.
    بی تردید چنین هشداری می باید سر مشق و سر لوحه ی فقهای همه مذاهب منتسب به اسلام در آموزش و تبلغ دین خدا باشد وای فقها و دین شناسان باید با دوری از افراط از این وظیفه فراتر نروند و نباید با تفریط در حدود این وظیفه هیچ گونه کاستی ایجاد کنند.
    با روشن شدن حد و مرزهای وظیفه ی فقهای و سایر دین شناسان مذاهب دینی در آموزش و تبلیغ دین ؛ هر گونه افراط و تفریط در این وظیفه ، بعلت عدم دست رسی آنان به وحی الهی ، آنان را به گرفتار شدن در دام شیطان و به تحریف و کج روی در دین و به گمراه کردن مردم با دانش ناچیز خود دچار می سازد .
    افراط و تفریط فقها و سایر دین شناسان مذاهب در وظیفه ی تبلیغ و آموزش احکام و اعتقادات وحی الهی ؛ مذهب را به سوی شیطانی شدن سوق می دهد و همه ی آثار نیک دین داری مرم را بحکم قرآن تباه و نابود می کند.
    با شرح اصولی که در نوشته ی فوق گذشت و با تأمل و تدبر عالمانه در شناختهای اصیل فرهنگ دین داری و مذهب داری قرآنی و حد و مرزها و نویدها و هشدارهای این فرهنگ مشخص می گردد تاکید بر عترت پیامبر اکرم که در خانه ی وحی پروش یافته اند در حدیث شریف ثقلین ؛ تاکید بعنوان پاساداران امین تبلیغ و آموزش وحی الهی بوده است.
    با توجه به آیه ی اکمال دین و اتمام نعمت : ﴿ آیه ۳ سوره مائده ﴾ و به محدوده های وظیفه ی قرآنی پیامبر در پیروی بی کاستی و بی فزونی از وحی الهی که در بسیاری از آیات قرآن تکرار شده است ؛ بر خلاف برداشت غلطی که از حقیقت وظیفه ی امانت داری دین که از خاندان پیامبر برداشت می شود؛ عترت بمانند پیامبر هرگز مجاز نبوده پس از توقف نزول وحی الهی چیزی را بنام دین و مذهب از خود به احکام و اعتقادات دین وحیانی خداوند بیافزاید یا چیزی را از این دین بکاهد.
    با این شرح می توان دریافت انبوه من در آوردیها و خرافات متضاد با قرآن و عقل که بنام دین و مذهب ظالمانه به عترت پیامبر نسبت داده می شوند با چه هدفهای پلیدی بوده و به دست کدام نوع و گروه از افراد کج رو بشر پیگیری می شده است و هنوز ادامه دارد؟؟؟!!!