هدفمندی آفرینش با لهو و لعب سازگار نیست


بخشی از خطبه های نمازجمعه 21 آذرماه 99 امام جمعه ساوه شهرستان ساوه درباره هدفمندی آفرینش با لهو و لعب سازگار نیست
https://t.me/sedaye_saveh


+ 
0

- 
0

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • بودجه های مراکز دینی و مذهبی و وجوهات شرعی کجا هزینه می شوند؟
    ---
    بی توجهی مطلق اکثریت متولیان آموزش و تبلیغ دین ومذهب در کشور ما و سکوت آنان در مقابل نوشته های انتقادی که شیوه های غلط متضاد با قرآن و عقل دین داری و مذهب داری مردم را به نقد می گذارند ؛ متاسفانه حقایق بسیار تلخی را از مسئولیت گریزی اکثریت این متولیان از ورود به بحثهای علمی حیاتی و سرنوشت ساز دین و مذهب و بیگانه بودن آنان با اصول شناختهای دین داری و مذهب داری قرآنی و عقلی و نان به نرخ روز خوردن این اکثریت از دین و مذهب را منعکس می کند.
    این حقایق بسیار تلخ فاجعه بار ثابت می کنند اکثریت متولیان آموزش و تبلیغ دین در کشور ما به مهم ترین وظیفه ی پیامبر گونه خطیر خود که مصون نگه داشتن دین و مذهب و مصون ن سازی دین دارری و مذهب داری مردم از تحریف و کج روی ، و دفاع از دین و مذهب در مقابل تحریف گریهااست هرگز عمل نمی کنند ؛ و مبالغ کلانی را که بعنوان بودجه از دولت و بعنوان وجوهات شرعی از مردم برای شغل و وظیفه ی خطیر خود دریافت می کنند بیهوده هدر می دهند و در زمینه ی این وظیفه ی خطیر کلا بی تفاوت اند و هرگز پاسخ گو نیستند.
    در حالی که انبوه من در آودیها و خرافات آمیخته با دین و مذهب ، دین داری و مذهب داری مردم را بگونه ای فاجعه بار تباه می کنند هیچ اثر سازمان یافته و ضابطه مندی بجز سکوت و مدارا از متولیان آموزش و تبلیغ دین برای جلو گیری از این فاجعه ی عظمی در میان مردم و در میدان عمل دیده نمی شود.

  • تا چه اندازه به رهنمودهای خدا و معصوم تعهد داشته ایم؟
    ---
    خداوند مهربان در قرآن می فرماید: «...فَبَشِّرْ عِبَادِ . الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ » ﴿ آیات ۱۷ و ۱۸ سوره زمر ﴾
    واز امیر مؤمنان حضرت علی (ع) نقل گردیده که فرموده است: «انظر الی ما قیل و لا تنظر الی من قال»
    ما باید به خود بنگریم و ببینیم تا چه انداز در رفتار و گفتار و پندار خود به اندرزهای خداوند و اولیای مقرب خدا پایبند بوده ایم ؛ و آنگاه پیش از این که در معرض حساب و باز خواست خداوند قرار گیریم به واکاوی و حساب رفتارها و گفتارها و پندارهای خود ، که بی تردید مورد بازخواست خداوند قرار خواهند گرفت و ترتیب اثر خواهند یافت ، بپردازیم ، و پیش از حساب رسی روز قیامت ؛ محض رضای خدا صادقانه و با ایمان خطاها و گناهان خود را اصلاح و جبران نماییم.

  • چرا تعهد پذیری در جوامع بشری دچار رنگ باختن می شود؟
    ---
    وقتی ، مثال گونه ، هر رسانه ی همگانی با اصرار و لجاجت از پخش سخن قرآنی آشکار و بی تاویل خداوند در نوشته های روشنگر در باره ی مسایل حیاتی و سرنوشت ساز زندگی همه ی مردم بی ارائه ی هیچ دلیل علمی - منطقی پیوسته خود داری می کند و آن نوشته ها را نابود می سازد ؛ این رفتار کار گزاران رسانه ای که حد اقل صدها هزار از افراد بشر را از آگاه شدن به سخن خداوند یکتا حکیم مطلق جهان هستی محروم می سازد بحکم شرع و قانون و عرف در مقابل خداوند و در مقابل تعداد مردمی که آنان را از آگاهی به سخن خداوند محروم کرده بلحاظ کیفری چه مسئولیت و چه حکمی باید داشته باشند؟
    آیا مسئولان دولتی نظارت بر رفتار رسانه های همگانی با آگاهی به این تخلف آشکار رسانه و سکوت در مقابل آن در این مسئولیت مشمول حکم شرع و قانون نیستند؟
    آیا متولیان اجرای شرع و قانون در مقابل سکوت ناظران رسانه ای که سبب رواج مسئولیت گریزی در جامعه می شود و پیامدهای مخربی را تحمیل جامعه می کند حد اقل بحکم عقل نباید موضع و بازتاب بازدارنده ای از خود نشان دهند؟
    در اصل اکثریت مردم از جمله متولیان مدیریت امور کشور در سایه ی نظامی که با نام مقدس اسلام مدیریت کشور را به عهده گرفته است برای چه دین و دین داری را پذیرفته و...؟
    براستی سر انجام سهل انگاری و بی تفاوتی در مقابل خود داری دستگاه های عمومی و خصوصی مدیریت زندگی جامعه از اجرای تعهدات شرعی و قانونی چه خواهد بود؟
    آیا متولیان اجرای شرع و قانون در قبال این سئوال که: چرا تعهد پذیری در جوامع بشری پیوسته دچار رنگ باختن می شود پاسخ و مسئولیت و تعهدی دارند یا خیر؟